Welkom bij Save@work - een campagne voor energiebesparing in overheidskantoren

Energieteams stellen zich voor (2)

Om de campagne op een leuke manier te lanceren en de leden van het energieteam kenbaar te maken, besliste het energieteam van Diest om een filmpje te maken voor op hun intranet. De combinatie van een half uurtje brainstormen, een dik uur filmen en nog eens een uur monteren levert een verbluffend mooi resultaat.

Het energieteam geeft wel toe dat de communicatieambtenaar, tevens energieteamlid, wel al ervaring had met het maken van dit soort trailer-filmpjes met een I-phone in de I-movie-app. Het was een leuke activiteit voor het energieteam en ze zijn terecht fier op het resultaat dat ook bij de collega’s positief werd onthaald: “ze vonden het best wel grappig”.

De organisatie van Save@work vindt dat dit team zeer creatief aan de slag ging met het gegeven dat ze niet zomaar alle collega’s konden samenroepen en dat ze evenmin gebruik konden maken van een bestaand evenement / vergadering om de campagne te lanceren.

Het resultaat mag er zijn! Dat vinden ook de Europese partners die het ook doorsturen naar hun energieteams (vandaar de ondertiteling).

Bekijk het filmpje hier.

Lees hier hoe andere energieteams de campagne voorstelden. 

Deze website maakt gebruik van cookies en gelijkaardige technologie├źn.

Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Ik ga akkoord