Welkom bij Save@work - een campagne voor energiebesparing in overheidskantoren

Save@work krijgt EU subsidies

Vanuit Europa bestaat er sinds 2014 een kaderprogramma (Horizon 2020) waarin budget wordt vrijgemaakt om de overgang naar een betrouwbare, duurzame en concurrerende energie-systeem in de EU te ondersteunen. Ook initiatieven voor energiebesparing vallen hier onder. 
Energiebesparing staat hoog op de agenda van alle overheden. Ook meer en meer lokale overheden engageren zich om in het kader van CO2-reductie in te zetten op energiebesparing.

Dankzij Save@work

kunnen deze lokale overheden rekenen op Europese ondersteuning. Arbeid & Milieu heeft samen met partners uit acht andere EU-landen succesvol een project ingediend dat overheden wil helpen om hun doelstellingen inzake energie- en C02-besparing te bereiken. In een samenwerking met Provincie Vlaams-Brabant, dat als bestuur ook zelf deelneemt aan het project, en in het kader van de doelstellingen inzake klimaatneutraliteit die de provincie en de steden en gemeenten samen binnen Vlaams-Brabant willen realiseren, wordt via het project Save@Work een aanbod naar deze besturen gedaan.

Deelnemende landen zijn: België, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Hongarije, Italië, Letland, Oostenrijk en Zweden.

Deze website maakt gebruik van cookies en gelijkaardige technologie├źn.

Door onze website te gebruiken gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Ik ga akkoord